Seefood TV produserer sesong 2 av julekalenderen "Jul i Blodfjell" for TVNorge. Til opptakene i teatersalen i "Jul i blodfjell 2" søkes 4 personer som kan være en del av forestillingens ensemble. Alle må ha sceneerfaring og danseferdigheter. Det er opptak over 5 dager; 26. april, 29. april, 03. mai, 06. mai og 07. mai. Opptakene finner sted i Ringnes Festsal. Oppdraget er honorert.

Universitetet i Stavanger har ledig stilling som stipendiat i dans ved Fakultet for utøvende kunstfag, Avdeling for jazz, dans, PPU og musikkproduksjon. Stillingen er ledig fra høsten 2019. Dette er en utdanningsstilling som i hovedsak skal gi lovende forskere anledning til faglig utvikling. Stillingen har forskerutdanning fram til doktorgrad som mål. Stipendiaten ansettes for en periode på tre år med ren forskerutdanning eller fire år med forskerutdanning og 25 % arbeidsplikt. Frist: 30. april

Les mer

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.