Kulturskolen søker en engasjert og initiativrik danselærer som vil være med å utvikle et attraktivt dansemiljø for barn og unge i kommunen. Stillingen er et vikariat for skoleåret 2021 -22, er på 80% og kan deles mellom to lærere, hvis ønskelig. Stillingen er ledig fra 1. august 2021.

De utvider sitt produksjonsteam og søker en produksjonskoordinator med et strukturert hode og hjerte for scenekunst. Produksjonsteamet har ansvar for planlegging, koordinering og gjennomføring av alle husets ulike aktiviteter, og er bindeledd mellom huset og kunstnere, kompanier og andre samarbeidspartnere. Teamet består av plan- og produksjonsleder, produksjonskoordinator og produksjonsassistent/garderobeansvarlig. Søknadsfrist er 28. mai.

RAS – Regional Arena for Samtidsdans (RAS) søker nå produsent i 100 % stilling. Stillingen er en prosjektstilling som har ett års varighet, med mulighet for forlengelse. RAS er både en programmerende og produserende scene og kompetansesenter for dans i Rogaland. Søknadsfrist er 5. mars.

Ålesund Dansestudio søker etter dansepedagoger til teamet sitt. De trenger pedagoger innen hiphop, jazz, barnedans og klassisk ballett. Har du en eller flere av disse stilene, ta kontakt.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.