Ønsker du å søke om å få med en forestilling i internationale tanzmesse nrw sitt program under Tanzmesse 2020? Danse- og teatersentrum vil også i 2020 stå for en norsk booth, der norske dansekunstnere får en ramme til å presentere seg selv. Danse- og teatersentrum / Performing Arts Hub Norway har booket booth, og vil være ansvarlig for design og logistikk ved den. Søknadsfrist er 30. september.

Søke om showcase
Det er mulig for norske kunstnere å søke om å få være en del av det offisielle Tanzmesseprogrammet. Man må være tilknyttet en booth for å kunne gjøre dette, dvs at ved å søke om å være med i showcase-programmet bør dere også ha vurdert at dere skal reise til Tanzmesse 2020 for å promotere kompaniet.

Info fra Tanzmesse:
1. Each Booth can invite as many companies as they want to send one or several proposals for the Performance Programme, as long as these companies will be represented at their Booth in the Exhibitions Halls during the Tanzmesse 2020.
2. Companies can ONLY apply if they are represented at a booth, and if they have received an invitation email from the Booth Coordinator.

Dersom dere ønsker å søke om forestilling gjennom Danse- og teatersentrum sin booth så må dere motta en invitasjon fra dem, som sendes via Tanzmesse-siden.
https://www.tanzmesse.com/en/tanzmesse/2020/exhibitors/performance-proposal/

Vennligst send meg en mail til Christina Friis christina@pahn.no om å motta invitasjon så snart som mulig dersom dette er aktuelt for dere.
Ta ellers gjerne kontakt med Christina Friis christina@pahn.no dersom du lurer på noe.