Danseinformasjonen planlegger å gi ut et magasin om dansekunst tidlig vår 2019. Vi ønsker oss nå innspill om skribenter og tema. Hva vil du lese om? Hvilken artikkel savner du? Hvem har en god penn? Kanskje går du selv med en skribent i magen? Eller kanskje har du allerede skrevet en del?

Arbeidstittel for magasinet er Ti blikk på samtiden. Vi ser for oss artikler om og av norske dansekunstnere og skribenter i feltet, om tema som er aktuelle nå, ulike sjangre,write 2448159 1920 uttrykk og arbeidsmåter. Det kan handle om kulturpolitikk, om inspirasjonskilder eller om noe helt annet. Noen har kanskje en MA-oppgave de ønsker å omforme til en artikkel, eller erfaringer fra et kunstprosjekt de ønsker å dele?

Danseinformasjonen ønsker med magasinet å bidra til synliggjøring av norsk dansekunst, også utenfor feltet. Vi vil bidra til utgivelse av flere relevante tekster om dans og samtidig medvirke til at flere skribenter kan få utvikle seg. Målgruppen er dansekunstnere, publikum og andre kunstinteresserte.

Om du har tips om temaer eller skribenter, send oss gjerne en epost. Ønsker du selv å skrive er det fint om du også sender oss noen linjer om deg selv og en mini-disposisjon til en potensiell artikkel. Send det inn, gjerne før 20. mai. Send til sigrid@danseinfo.no

Redaksjonen, som består av Danseinformasjonens ansatte, står fritt til å velge blant innsendte forslag, og vil gi tilbakemelding til de skribentene vi ønsker at skal skrive til magasinet. Tilbakemelding vil bli gitt, slik at artiklene kan skrives i tidsrommet juni/juli til oktober 2018. Artiklene som skrives til magasinet blir honorert.

Ta kontakt med Sigrid Ø. Svendal dersom du har noen spørsmål, på sigrid@danseinfo.no