Magnus Alexander Haals Tonje Martine Lorgen Kirkholt En Kveld m/eksponeringsbehov

Multi-bill

Mass

© Rina Rosenqvist

I Mass undersøkes vestlig ravekultur gjennom moderne historie, ved å se på hendelsen eller myten om en uforklarlig danse epidemi i Strasbourg på 1500-tallet. Gjennom stykket iscenesettes både en sosial og kulturell kropp. Det skapes et spenningsfelt mellom det koreograferte og stilistiske mot det rå og umiddelbare som er iboende i klubbkulturen og gruppens kraft blir synlig.


Medvirkende:
Rina Rosenqvist, Koreograf, Medskapende danser
Erlend Auestad Danielsen, Medskapende danser
Even Eileraas, Medskapende danser
Emilie Marie Karlsen, Medskapende danser
Magdalene Solli, Medskapende danser

EkkoMedvirkende:
Uma Feed Tjelta, Koreograf, Danser

Den tilstanden da vi ikke vet hvem som er partneren i vår dialogMedvirkende:
Wanda Breistrand, Koreograf, Danser
Hilde Fjerdingøy, Musiker (Torader)

PM - [pres_mju:t]

Foto: Kristian Brummenæs

Kompaniet er opptatt av å blande et mangfold av dansestiler og relatere dette til personlig uttrykk og aktuell musikk. På denne måten favner de om mye av essensen med den sceniske jazzdansen. I det aktuelle verket undersøkes balansen mellom individualitet og gruppedynamikk. Hvordan ivareta det særegne og samtidig forbli en del av fellesskapet i en verden der sosiale medier og eksponering står sentralt?


Medvirkende:
William Boo, Koreograf, Danser
Ludvig Herstad, Koreograf, Danser
Albin Lindén, Koreograf, Danser


En Kveld er et konsept som gjentatte ganger har produsert og gjennomført vellykkede visninger, hvor unge koreografer og scenekunstnere får muligheten til å vise frem arbeidet sitt i en uhøytidelig setting.

Arrangørene oppfordrer publikum til å dele sine tanker med utøverne, og gi tilbakemeldinger. Årets tema bygger på skaperevne og gjennomføringskraft;

En Kveld med eksponeringsbehov.
Dialogen mellom kunstnerne og publikum har tidligere vist seg å være svært givende for begge parter. Den har hatt direkte innvirkning for flere av de skapende koreografene/utøverne – og utviklingen av deres arbeid videre.

Målet med arrangementet er at deltakerne skal samarbeide gjennom faglige diskusjoner, tilbakemeldinger og interne visninger. Intensjonen med konseptet er å bygge broer mellom generasjoner ved å legge til rette for samarbeid mellom nyetablerte og veletablerte scenekunstnere.

Medvirkende:
Magnus Alexander Haals, Kunstnerisk ansvarlig
Tonje Martine Lorgen Kirkholt, Kunstnerisk ansvarligDatoTidStedBilletter
28.10.20181900 Scenehuset, Bogstadvn. 49, Oslo