Babyopera Babyart (Sør-Korea) Mago

I samarbeid med koreanske Babyart har norske Babyopera laget denne forestillingen for de aller miste. Her får vi fortalt myten om kjempegudinnen Bestemor Mago. Hun har skapt verden med alle dens geologiske formasjoner ved hjelp av gjørme, stein og egne kroppsvæsker. Myten stammer fra Kwanbuk-regionen i dagens Nord-Korea og prøver å forklare det magiske og nydelige mysteriet naturen er.

Mago er et samarbeid mellom norske Babyopera og koreanske Babyart. Musikken er laget av den samiske komponisten og musikeren Torgeir Vassvik som kombinerer joik og strupesang med bl.a. tromme. Dette samarbeidet er et resultat av Korea-Nordic Connnection som oppsto under Showbox i fjor, og er et samarbeid og utvekslingsprogram som forbinder koreanske og nordiske scenekunstnere som arbeider med det unge publikummet (alder 0-18). Målet er å bygge et solid grunnlag for langsiktig kunstnerisk samarbeid, utveksling og nettverk mellom landene. Det er den første i sitt slag med dette geografiske omfanget og fokuserer kun på scenekunst for de unge. Den norske partneren er PAHN (Performing Arts Hub Norway), og den koreanske er KAMS (Korean Arts Management Service) og ASSITEJ Korea.

Støttet av: Kulturrådet, PAHN (Performing Arts Hub Norway), Samii National Theater Beaivvas, Sami Arts Council, Ministry of Culture, Sports and Tourism of Korea, KAMS (Korean Arts Management Service), Korea Creative Content Agency, Seoul Metropolitan Government, HuasisMedvirkende:
Christina Lindgren, Konsept, Regi, Ide, Kostymedesign
Ka Hyun Kim, Koreografiassistent
Gun Kim, Utøver
Hyun Kim, Koreograf
Torgeir Vassvik, Musikk, Musiker
Yun Kyung Bae, Scenografi


Vis tidligere forestillinger