Røverstaden, Oslo Dansekollektivet Vin&Valsen 22. september 2018

Multi-bill

Rem

Foto: Lundis Photography

Stykket handler om den indre kampen vi har med og mot oss selv. Et møte med følelser, i harmoni og disharmoni. Alt vi eksponeres for i sosiale media, om enn hvor frivillig, hva gjør det med selvfølelsen vår?


Medvirkende:
Bodil Vikane Hindrum, Koreograf, Danser
Catharina Salberg, Koreograf, Danser

Vått-i-våttEn work in progress-visning av en duett som utforsker sammenhengen mellom dans, menneskelige relasjoner og akvarellmaleri. Tittelen kommer fra en spesifikk teknikk innen vannbasert malerkunst, som innebærer at man lar fargene flyte over i hverandre på et vått papir. Resultatet blir ofte uforutsigbart.


Medvirkende:
Sofie Andrea Westvik, Koreograf, Utøver
Lise Damsgård, Utøver

Infected (utdrag)Radix Dance Crew forsker på kroppens naturlige reaksjon på et uforutsett angrep og spørsmål knyttet rundt det kroppslige, så vel som sinnstilstanden deretter. Hvordan ville kroppen angrepet en fremmed fiende, hvor lenge har man kontroll på sine utslag, og hva skjer når man ikke lenger har kontroll?


Medvirkende:
Silje Olava Bakken, Koreograf, Utøver
Kari Amanda Frøseth, Koreograf, Utøver
Georgina Alemàn Herrera, Koreograf, Utøver
Lisa Marie Lunden, Koreograf, Utøver
Amelia Smuts, Koreograf, Utøver


Vin&Valsen tester ut Oslos nye storstue, Røverstaden i Vika. V&V er visning av profesjonell dansekunst på utradisjonelle scener for dans i Oslo sentrum som arrangeres av Dansekollektivet. Mellom visningene er det pauser med mulighet for å kjøpe noe godt i glasset og for å sosialisere seg med både kjente og ukjente. V&V er høykultur på en uhøytidelig måte. I 2015 gikk startskuddet for arrangementet og konseptet har nå blitt arrangert ved 20 forskjellige tilfeller.

Les mer


Vis tidligere forestillinger