La Veronal (Spania) Pasionaria - Human Passions

Forestill deg stedet alle snakker om. Stedet som er resultat av all innsatsen vår gjennom alle disse årene. Stedet vi kaller fremskritt.

Vi kan kalle det stedet, den planeten, Pasionaria. De som bor der ligner på oss, og de perfekt designet for å imitere oss. Det vi kaller livet har blitt et kunstig landskap og innbyggerne har blitt gjort om til teknologiske gjenstander uten følelser.

Tiden vi lever i nå får oss til å forestille oss en fremtid hvor vi rett og slett har sluttet å føle. En fremtid hvor vi ikke engang aspirer til å differensiere oss, og hvor vi ikke føler at vi lever et eget liv. Dikteren Leopoldo Maria Panero skrev: «Jeg ødelegger meg selv for å vite at jeg er meg og ikke alle dem.» Vi skjønner at lidelse og følelser er det som gjør oss til mennesker, og ikke til maskiner eller statuer. I denne forestillingen vil vi se på hverandre, finne forskjeller og oppdage om vi fortsatt er i live.

Pasionaria stiller spørsmål ved den emosjonelle frakoblingen vi beveger oss mot. En refleksjon rundt det som blir kalt for fremskritt. Den kunstige verden som vi dyttes mot og kastet inn i, hvor individualisme og moralsk feighet gjør verden vår om til en verden av forsvarsløse voksne. En fremtid som åpenbart er for langt unna.

Medvirkende:
Marcos Morau, Koreograf, Regi
Àngela Boix, Utøver
Shay Partush, Utøver
Marina Rodríguez, Utøver
Ariadna Montfort Soriano, Utøver
Núria Navarra Vilasaló, Utøver
Sau-Ching Wong, Utøver
Max Glaenzel, Scenografi
Juan Cristóbal Saavedra, Lysdesign
Lorena Nogal, Utøver, Koreografiassistent
Joan Rodon, Videodesign
Silvia Delagneau, KostymerDatoTidStedBilletter
01.11.20181930 Bærum kulturhus, SandvikaKlikk på sted  
02.11.20181930 Bærum kulturhus, SandvikaKlikk på sted