© Handeland / Liene

Marie Bergby Handeland Morten Liene Åpninger (Ravnedans 2017)

Åpninger er et langsiktig samarbeid mellom kunstnerne Marie Bergby Handeland og Morten Liene, der de tilbyr tjenester på festivaler og til festivalpublikummet. Tjenestene er små koreografiske og musikalske verk, med omsorg for store følelser.

Sjekk ut tjenestene på Åpninger sin nettside. Send din bestilling til mobilnummer 91713764. De vurderer bestillingen og kapasiteten de har til å levere fortløpende, og gir deg et svar så raskt de kan.

Fjorårets Ravnedans var den første festivalen Åpninger gjestet. De anser derfor Ravnedans som sitt fødested og Ravnedanspublikummet som sine jordmødre. I år gjester de en rekke festivaler, hvor de gleder seg til et gjensyn med Ravnedans.

"Vi hadde flotte dager under Ravnedans forrige sommer der vi leverte en rekke tjenester. Men vi skammer oss over måten vi begravde festivalen på, og ønsker derfor å komme tilbake i år for å begrave den på nytt".

Under Ravnedans 2017 vil Marie og Morten begrave festivalen, spille Ønskekonserten Orgelet er en forlengelse av våre og Teigens lunger, samt tilby et knippe av sine minste og mest intime tjenester.Medvirkende:
Marie Bergby Handeland, Konsept, Utøver
Morten Liene, Konsept, Utøver


Vis tidligere forestillinger