Fabio Liberti (Italia) P_A_R_A_R / Immersive Performance Art (MX/DE/TW/BR) (Marokko) Dobbeldate med Fabio Liberti (IT) og P_A_R_A_R (MX/DE/TW/BR)

Multi-bill

In/the/back/no/words/hearing

To kvinner lever i en egen isolert verden. Der har de vært i mange år, uten kjenne et behov for å snakke. Nå har de mistet språket.

Hvilken kropp har vi når kjente metoder for kommunikasjon forsvinner?

Hvordan ville den menneskelige kroppen vært om den hadde mistet all dets mening som et verktøy for å kommunisere?
in/the/back/no/words/hearing stiller spørsmål om muligheten for radikal ærlighet hos mennesker. Vi blir med to personer på søken etter deres egen natur, satt opp mot et system og et samfunn som pålegger dem hvordan de skal være, reagere og bevege seg. Stykket undersøker menneskets behov og holdninger. Om livet har en opprinnelig essens, hvordan vende tilbake til den?


Medvirkende:
Karina Suárez Bosche, Koreograf, Danser
Andrea Krohn, Danser
Alberto Cerro, Komponist
Cheng-Ting Chen, Scenografi
Catalina Fernández, Lysdesign
Francisca Villela, Kostymer

Let's Du-Et

Let´s Du-et er en kjærlighetsduett som leker med koreografens rolle i et verk. Publikum blir med på en reise i koreografi som kunstform, der de to danserne på scenen blir brukt som eksempler i koreografisk opplæring trinn for trinn i en duett. Koreografen bestemmer alt det de to karakterene han har skapt må gjøre. Han gir oss tekniske aspekter å holde et fokus på, men er det også en ekte kjærlighetshistorie mellom de to på scenen vi ser? Eller er det hele bare en illusjon skapt av koreografen?


Medvirkende:
Fabio Liberti, Koreograf, Danser
Arina Trostyanetskaya, Danser


Denne kvelden vises to koreografier.
Vis tidligere forestillinger