Scenekunstbruket arrangerer festivalen Showbox fra 1.-5. desember og søker nå en "Prosjektmedarbeider logistikk" og en "Prosjektmedarbeider digitalt".  Varighet for begge prosjektstillingene er 10. oktober til 10. desember. Søknadsfrist er 25. september.

Stockholms konstnärliga högskola lyser ut stillingen "Lektor i dans med programansvar for MA-programmet samtida dansdidaktik". De søker deg som vil arbeide med undervisning, forskning og opplæring på alle nivåer i institusjonens program. Din hovedarbeidsoppgave er å drive og utvikle masterprogrammet. Søknadsfrist er 13. oktober.

Spin Off Forstudium i Dans søker kontormedarbeider i 50 % stilling fra januar 2021. Skolen er en ettårig forskole – før høyere utdanning og holder til på Schous kulturstasjon på Grünerløkka i Oslo, sammen med Oslo kulturskoles danse- og teatertilbud, og Edvard Munch videregående danselinjer. Spin Off er en liten skole med kun 24 elever. Søknadsfrist er 25.september.

Jobbmarked for dansekunstnere og relaterte stillinger på Facebook. Her kan du legge ut betalte stillinger, oppdrag, prøvedanser for jobber og vikarbehov, samt søke etter øvingslokaler eller kontorplass. Se Facebook-siden her.

 

Er du produsent og ønsker å bli registrert i Nydans Oslo sin produsentdatabase, så kan du fylle ut skjema her. Leter du etter en produsent, ta kontakt med Justina Brazaite (justina@nydansoslo.no), så får du en liste over produsentene i databasen.

Vi har laget en egen side for informasjon om auditions i menyen til venstre under
Nyheter / Frister / Jobber. Vi setter pris på å få informasjon om auditions vi ikke fanger opp selv.