aud-topp
Dersom det ikke er noen auditions vi har informasjon om under her kan du sjekke disse lenkene. Har du informasjon om auditions i inn og utland så setter vi stor pris på om du sier fra til oss.

Sjekk også: danceeurope.netdance.netdanceplug.com dancingopportunities.com au-di-tions.comdanceforyou-magazine.com Dance jobs, Norway

 

Laban Conservatoire of Music and Dance i London holder audition på Rom for Dans i Oslo 1. og 2. februar. Opptaksprøven er for studenter som ønsker å studere BA (Hons) Contemporary Dance, BSc (Hons) Dance Science eller ta en av flere mastere som tilbys innenfor dans.

I samarbeid med Bærum Kulturhus – Dans Sørøst-Norge inviterer Nagelhus Schia Productions til audition til talentsatsningen AMP (Aspirant Mentor Program). De ser etter nyutdannede dansekunstnere (uteksaminert i løpet av de tre siste årene) med relevant treårig utdanning på̊ høyskolenivå̊. Søknadsfrist 5. februar 2020.

Cullberg tar nå imot søknader til 2020/2021 audition som finner sted 21. og 22. mars. Kompaniet er på jakt etter dansere med en sterk moderne teknikk som er kreative når det gjelder å utvikle og skape bevegelsesmateriale og som er allsidige. Søknadsfrist er 31. januar.

Ser du etter auditions til skoler kan du se på utdanningsiden vår her: danseinfo.no/nyheter/utdanning